Klik op de foto’s hierboven en zie onze mooie selectie ONROEREND GOED, BOERENHOEVES, APPARTEMENTEN, VILLAS en STADSWONINGEN te koop in Abruzzo, Italië

About Us

Abruzzo Reality werkt nauw samen met Italiancase makelaardij, één van Italië’s grootste nationale makelaars. Ons kantoor is gevestigd in Elice, in de provincie Pescara, maar we werken samen met alle Italiancase kantoren, maar ook met andere makelaars. Zo kunnen we u helpen om in heel Abruzzo huizen te bekijken en aan te kopen.

We geloven dat het u vele voordelen biedt om uw huis via een italiaanse makelaar te kopen. De prijzen zijn realistisch, een goede kennis van het gebied, de omgeving en de lokale cultuur, goede kennis van het koopproces in Italië, om er maar een paar te noemen. Echter, begrijpen zij niet altijd de eisen van de “niet-italianen”. Bij Abruzzo Reality werken in Italië wonende Europeanen, die uit eigen ervaring begrijpen wat de buitenlandse klant wenst. Abruzzo Reality brengt deze 2 werelden samen.

1. Grote keuze in Onroerend Goed

Wij werken met een van de leidende nationale makelaarskantoren in Italië, Italiancase, die 3.000 objecten te koop heeft. Dus ondanks dat wij kantoor houden in Elice, kunnen wij dus ook helpen om een huis te vinden in geheel Italië. We werken ook samen met andere lokale makelaarskantoren, zodat u een ruime keus heft in Abruzzo.

2. Kosten

Voor onze pre-sale service betaalt u niet extra. Het zoeken van objecten en de aankoop service zijn kosteloos. U betaalt alleen het gebruikelijke tarief aan de makelaar, het gaat hier om het standaard tarief van Italië.

3. Realistische Huizen Prijzen

Wij werken samen met een Italiaans makelaarskantoor, wiens cliënten veelal Italiaans zijn. Daarom zijn de huizenprijzen niet opgehoogd voor de “buitenlandse klant”.

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Wij zien ernaar uit om u in ABRUZZO te verwelkomen, en u te helpen om uw droom waar te maken