Klicka på bilderna för ett fantastiskt urval av LANTHUS, LÄGENHETER, VILLOR, BYHUS och TOMTER till salu i Abruzzo, Italien

About Us

Abruzzo Reality har ett nära samarbete med Italiancase, en av italiens ledande mäklarkedjor. Vi finns på kontoret i Elice, i provinsen Pescara, men kan hjälpa dig söka fastighet vid alla Italiancase’s kontor i Abruzzo.

Det finns många fördelar med att köpa fastighet genom lokal italiensk fastighetsmäklare – realistiska huspriser, större kunskap om regionen, kulturen och köpeprocessen. Genom Abruzzo Reality får du tillgång till denna kunskap och samtidigt vår service som anpassats till utländska husköpare.

1. Urval av Fastigheter

Vi samarbetar med en av Italiens ledande mäklarkedjor, Italiancase, med mer än 20 000 objekt till salu. Vi arbetar från kotoret i Elice, Abruzzo, men kan erbjuda vår service vid fastighetsköp även i andra regioner.

2. Kostnader

Vår service innebär inga extra kostnader för dig som köpare. Du betalar endast den i Italien obligatoriska mäklaravgiften som uppgår till 3% av köpeskillingen.

3. Realistiska Fastighets Priser

Vi samarbetar med en italiensk mäklarkedja vars kunder till stor del är italienare. Priserna är därför anpassade till den lokala marknaden.

My ShortList

Your shortlist is empty.

To get more information on your shortlisted properties by email, please fill in your details below.

Your name:

Your email:

  

Vi ser fram emot att Välkomna dig till ABRUZZO och att hjälpa dig förverkliga din dröm